Vilkår og betingelser - Klokkekongene.no

Vilkår og betingelser

For å handle på klokkekongene.no må du ha fylt 18 år, ellers kreves det av reglene i saksøkers tillatelse til å kjøpe. Alle produkter er oppført med pris inkludert moms.

Gratis frakt gjelder med Posten/Bring. Ingen ekstra avgifter vil bli lagt til.

Vi forbeholder oss retten til å korrigere feil i artikkelen, informasjon og forbeholder seg retten til å endre priser uten varsel. Vi forbeholder oss også endelig salg, gjennomføring av våre leverandører og eventuelle prisendringer. Farge / skygge-forskjeller kan eksistere mellom produktbilder og virkelighet på grunn av lysforhold og ulike linjer, forbeholder vi oss retten for dette også.

Betalingsløsninger

Klokkekongene.no tilbyr flere betalingsmåter for å gjøre det så enkelt som mulig for våre kunder å handle.

Velkommen til Klarna Checkout

Klarna Checkout gjør det enkelt, fleksibelt og trygt for deg å handle på nett. Gjennom å besvare et par spørsmål identifiserer du deg enkelt og du kan velge den betalingsmetoden som passer deg best.

En finesse med Klarna Checkout er at vi skiller på kjøp og betaling. Først bekrefter du ditt kjøp og deretter velger du hvordan du vil betale. Enten velger du Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller bankoverføring. Alt like sikkert. Om du vil kan du knytte en PIN-kode til Klarna Checkout.

Ved å gi eller etterspørre informasjon i Klarna Checkout, godtar du våre vilkår for bruk og vår bruk av dine personopplysninger som beskrevet her.