Returnering & byte - Klokkekongene.no

Angrerett

Vi bruker fjernsalg- og hjemmesalgsloven:
"Ifølge fjernsalg- og hjemmesalgsloven har du som forbruker rett til å heve kontrakten ved å varsle oss innen 14 dager fra mottak av varer. For at du skal kunne bruke din rett til å avbryte du må returnere varene uskadet og i vesentlig uforandret. Ved utøvelse av angreretten, er det du som er ansvarlig for returporto." Vi i klokkekongene.no har valgt å gå videre for våre kunder og gir derfor alle kunder en langvarig angrerett på hele 90 dager fra den dagen varen har ankommet.

I din melding til oss må det være klart at du ombestemmer deg. Angrefristen begynner den dagen du mottok varen.  

Du har ikke angrerett hvis: 
Klokken er ikke i vesentlig samme stand eller klokken på annen måte blir ødelagt, brukt eller misbrukt. For riper på armbånd eller andre skader på klokken utgår angreretten. Du har ikke angrerett hvis du har bestill produktet gravert eller på annen måte endret til dine behov, dette informeres av oss via e-post for godkjenning av avtalen når vi har mottatt ordre.

Når du bruker din angrerett:  
Du er pålagt å holde produktet i like god stand som da du mottok den. Du kan ikke bruke det, men selvfølgelig, nøye undersøke det. Hvis varene er skadet eller tapt fordi du er uforsiktig, mister du angrerett. Kjøper er ansvarlig for varene og transport fram til vi har mottatt varene.

Send alltid epost til oss før du bestemmer deg for å returnere pakken: info@klokkekongene.no
Til gjengjeld vil kjøperne alltid betale fraktkostnadene.

Klokkene skal sendes til:
Klokkekongene.no / Klockkungarna Sverige AB
Skolgången 5
80257 Gävle.

Det må også si klart hvorfor du returnerte varene. Vi aksepterer ikke postoppkrav.  

Returnering
Kunden må betale returer selv, med mindre produktet er defekt eller om vi har pakket feil. Retur må sendes pr brev eller pakke, ikke per post. 


Tilbakebetaling:
Vi vil, hvis du bruker din angrerett til å kansellere, refundere det du har betalt for varene så snart som mulig eller senest innen 90 dager fra den dagen vi tar i mot varen. Du må selv betale returkostnadene når du sender tilbake varen. Vi betaler alltid returkostnadene for å sende tilbake erstatningsvarene. Se også forbrukerrådets retningslinjer.