Om klokkekongene.no - Klokkekongene.no

Om oss

Vi i Klokkekongene.no er service orienterte og jobber alltid for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi vet at kundeservice er en viktig del ved salg.

Da vi startet våren 2011 satt vi klare mål for å være en av Skandinavias største forhandlere i to år på markedet, i dag er vi der og står stolt på pallen som en av de største. Men likevel er vi ikke fornøyde, vi setter hele tiden opp nye mål, alt fra å gi deg som kunde den beste servicen og de laveste prisene til å kontinuerlig tilby nye attraktive merkevarer.

Hvem er vi som startet Klokkekongene.no?

Vi er to drevne entreprenører som tidligere har ledet utviklingen av flere suksessrike bedrifter. En av oss har tidligere jobbet som butikksjef for en klesbutikk, og dermed har interesse for klokker og mote. Det var også på denne veien vi kom på ideen med klokkekongene.no. Den andre av oss er utdannet jurist. Ved å slå hodene våre sammen, har vi nå startet Klokkekongene.no.

Historie

Våren 2011

Mai 2011 åpnet vi dørene for www.klockkungarna.se.

Hösten 2011

September 2011 Vi besluttet å utvide selskapet gjennom våre første ansatte Mattias.

Vår 2012

Vår 2012 startet vi vår danske nettbutikken www.urkongerne.dk.

Høsten 2012

Høsten 2012 startet vi vår outlet side for klokker: www.outletklockor.se.

Høsten 2013

Oktober 2013 utvidet vi, og vi fikk vår fjerde ansatte, Henrik.

November 2013 lansert vi vår nye design til www.klockkungarna.se. 

Desember 2013 startet vi vår norske nettbutikk www.klokkekongene.no. 

Våren 2014

Februar 2014 utvidet vi med vår femte arbeidstaker, Henrik jobber med programmering og webutvikling.

Høsten 2014

Høsten 2014 ansatte vi våre sjette ansatte Andreas. Andreas gir deg kunder en førsteklasses kundeservice og sikrer også at dine klokker pakkes og sendes ut i tide. Ta kontakt Andreas hvis du har noen kundeservice spørsmål, eller hvis du liksom vil ha en bedre handleopplevelse.

Desember 2014

Klokkekongene.no ble kåret til beste nykommer av alle nyetablerte e-handel butikker i hele Norge.

Våren 2015

Endelig begynte vi integrasjonen med vår multi-butikk og få klar vår nye finske side: www.kellokuninkaat.fi, her vi forvalter våre salg til alle våre kunder i Finland. I mai 2015 lanserte vår side for Storbritannia WatchaWatch.co.uk hvor vi fra nå vil være i stand til å distribuere og selge produkter over hele Storbritannia.

Vil du vite mer om oss på den tiden konger? Vennligst sjekk ut vår presseside, hvor du kan finne aviser, både skriftlig og elektronisk publisering av artikler om oss. Klikk her for å gå til vår presseside.

Tilsammen er vi det raskest voksende Internett-selskapet innen klokkehandel.

Klokkekongene.no er et skandinavisk selskap som har sitt hovedkontor og lager i Sverige. Vi leverer til hele verden og er MVA registrert i Norge. Org.nr: 912642801