Leveransene & Leveringsmåte - Klokkekongene.no

Lagerstatus

For at du som kunde skal kunne få så god oppfatning om leveringstider som mulig bruker Klokkekongene.no flere ulike lagerstatuser for sine varer. Vennligst merk at alle leveringstider er bare anslått og avvik kan forekomme, vi kan derfor ikke garantere at produktet kommer innen den angitte tidsrammen. Du kan se lagerstatus på hvert produkt.

På lager 1-3 dager leveringstid: finnes i vårt lager og sendes samme dag hvis bestillingen skjer før klokken 13. Leveringstiden er 1-3 virkedager.

4-8 virkedagers leveringstid: Tilgjengelig hos leverandør eller med en leveringstid på 4-8 virkedager.

6-12 virkedagers leveringstid: Tilgjengelig hos leverandør eller med en leveringstid på 6-12 virkedager.

Leveransene

Hvis et produkt har annen leveringstid er dette angitt for respektive vare. Leveringstiden varierer avhengig av produkt og leveringsmåte. Vennligst oppgi ditt mobilnummer, så kan Posten/Bring raskt og enkelt kontakte deg når varene har ankommet. Lagervarer tar bare 1-2 virkedager for levering. Ved uavhentede pakker eller pakker som kunden nektet å motta, forbeholder vi oss retten til å fakturere kunden eller holde tilbake deler av betalingen for utgifter til transport og administrasjon, som i dag utgjør 300 kroner. Selvfølgelig påvirker dette ikke kunden rett til å bruke sin angrerett når pakken er mottatt. Varsler kunden at angre kjøpet før vi sendte varen vil åpenbart ingen gebyr.

Leveringsmåte

Vi erbjuder kun transport med Bring: 69,-

Pakker som ikke blir hentet

Hvis returen også må betales av Klokkekongene.no belaster vi kunden for dette beløpet også. Retten til uttak eksisterer ikke ved ikke å hente pakken, men dette krever en melding til oss først.

Transportskader

Dersom det forekommer skader under transport må du meld fra til Klokkekongene.no umiddelbart, skaden meldes mens henting skjer. Derfor må klokken kontrolleres umiddelbart etter mottak.