Garantier og service - Klokkekongene.no

Garantier og service

Garantier varierer avhengig av merke og klokke. Garantien er normalt mellom 2-3 år og omfatter materialer og utførelse. 

Denne garantien gjelder ikke:

- Fuktskader på ur eller armbånd som ikke er vanntett.
- Hvis endringer eller serienummer har blitt fjernet.
- Utvendige skader på klokke, i tillegg til gummi, lenke og stoff armbånd. Garantien gjelder heller ikke når belegget på disse har blitt ødelagt.
- Skader på urets glass.
- Skader forårsaket av et eksternt serviceverksted.
- Andre skader eller defekter som skyldes mangelfullt vedlikehold, uaktsomhet, ved misbrukt eller at klokken på noen annen måte, pådratt de andre feil som ikke skyldes produksjons- eller materialfeil.

Det kan være små forskjeller mellom de ulike merker og garantier, les godt det vedlagte garantikortet hva som gjelder for akkurat din klokke. For å opprettholde garantien, må tjenesten være gjort bare for autoriserte verksteder. Kontakt oss for ditt nærmeste serviceverksted. Ved feilaktig reklamasjon av fungerende vare forholder klockkungarna retten til å belaste kunden for utgifter til undersøkelse og fraktkostnader, for totalt 299 kr.

Manualer og medfølgende dokumenter

For hvert ur leveres det med manual og garantikort. Kjøpere oppfordres til å lese disse for informasjon om funksjoner og feilsøking. Ved returer skal også disse dokumentene sendes tilbake Med mindre annet er angitt i produktet slik at manualen er på engelsk.